Sinds 1957 - FA. J. VAN MASTRIGT - Lid Federatie Goud en Zilver
Juwelier - Goudsmid - Muntenhandel
In- en verkoop van Goud en Zilver - Juwelier - Reparaties Goud en Zilver

Van zijkamertje naar winkel in hartje Rotterdam

7 Jan van Mastrigt, geboren in 1933 te Rotterdam. Sinds 1 november 1957 zelfstandig ondernemer onder de naam Fa. J. van Mastrigt te Rotterdam. Vanuit de eigen woning gestart als ondernemer: Postzegel- en muntenhandel. Al snel uitgebreid met de in- en verkoop van goud en zilveren de verkoop van brandkasten. Door groei van de zaak verschillende malen verhuisd, vanaf 1970 gevestigd in het pand Botersloot nummer 20.Sinds 1992 is de zaak gesplitst: de oudste zoon heeft de postzegel- en brandkasten handel overgenomen en is verhuisd.

Hierdoor kwam er meer ruimte vrij voor de verkoop van oude, antieke en aparte gouden en zilveren voorwerpen en sieraden. De winkel Botersloot 20 is inmiddels één van de weinige winkels in Rotterdam waar u voor deze artikelen,  tegen een prijs die meestal de helft is van nieuw, terecht kunt.

Vertrouwd adres voor de inkoop van goud, zilver en munten.
Door SBS is voor het programma "Ben je belazerd" met een verborgen camera in de jaren negentig gouden sieraden en munten bij diverse goud- en muntenhandelaren te koop aangeboden. Ook is door de TROS in het programma "TROS Aktua Geld" met Tineke Verburg  een zelfde test met de verborgen camera gemaakt in 2001. In allebei de programma’s kwam mijn zaak als de beste, betrouwbaarste en klantvriendelijkste uit de test.

Door mij is de toetsersopleiding van Waarborg Holland te Gouda gevolgd, met de hoogste scores.

Door ons worden ook restpartijen van juweliers opgekocht. Ook deze worden tegen klantvriendelijke prijzen in de winkel verkocht. Regelmatig hebben wij hierdoor  nieuwe trouwringen die u  voor maximaal 75 % van de nieuwprijs  kunt kopen.

Mijn jongste zoon is inmiddels ook werkzaam als inkoper van goud, zilver, munten en sieraden.  Sinds enige tijd doen wij samen de inkoop. In verband met de overname van mijn bedrijf aan hem binnen afzienbare tijd kan ik hem dan ook van harte aanbevelen bij mijn afwezigheid als inkoper van uw goud, zilver en munten. Uiteraard buigen wij ons graag samen over aparte en zeldzame voorwerpen en munten.

Wij hopen u te kunnen verwelkomen in onze winkel aan de Botersloot 20, tegenover de Jumbo.

Tot ziens!

J. van Mastrigt.